Helyi közélet

2018.08.28. 17:43

Gazdit keresünk három miskolci kutyának

Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Ezen a héten a Miskolci Állategészségügyi Telep lakóiból mutatunk be négyet.

Valamennyien veszettség elleni védőoltással, féregtelenítéssel és SPOT-ON cseppekkel ellátva kerülnek az új gazdihoz. Az örökbefogadás költsége: 8 000 forint (veszettségi oltás+mikrochip ára).

Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 46/345-103, vagy 70/333-6625.

ÉM


Manci nagytestű, négy éves, ivartalanított, keverék szuka, aki még csak néhány napja tartózkodik a gyepmesteri telepen, ahová előző családja adta le. Testfelépítése miatt egy nagy kert őrzésére lenne a legalkalmasabb és egy olyan hűséges gazdira, aki szívesen törődne mozgásigényével is.


Buksi nyolc éves, schnauzerre emlékeztető fekete, keverék kan, rövid lábakkal. Közepes testalkata miat kisebb helyen is elférne. Mivel leadott kutyáról van szó, feltehetően kevés rossz tapasztalattal rendelkezik, új befogadó családjába könnyen beilleszkedne.


Tomy hat éves, közepes testű, barátságos, keverék kan, aki már két hónapja tartózkodik a menhelyen. Fekete színe és előrehaladott kora miatt különösen fontos lenne számára egy szerető gazdi gondoskodása és akár kisebb kertben is jól érezné magát.


[related-post post_id="3960427"]

[related-post post_id="3952221"]

[related-post post_id="3950069"]

[related-post post_id="3948833"]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában