Helyi közélet

2018.02.13. 17:59

Miss Alpok Adria Szépségverseny B-A-Z megyei döntő közönségdíj

Szavazzon a Miss Alpok Adria Szépségverseny megyei döntőseire, s döntse el akár Ön, ki kapja a legtöbb közönségszavazatot.

Szavazzon a Miss Alpok Adria Szépségverseny megyei döntőseire, s döntse el akár Ön, ki kapja a legtöbb közönségszavazatot.

Aki elnyeri ezt a megtisztelő elismerést, automatikausan részt vehet a Miss Alpok Adria Szépségverseny országos középdöntőjén, s így esély kap arra, hogy a szépségverseny országos döntőjébe is bekerüljön, valamint a Miss Alpok Adria Szépségverseny megyei döntőjén (február 25., Miskolc-Lillafüred, Palotaszálló) különdíjban részesül.

Szavazni február 23-án (pénteken) 12.00 óráig lehet az Észak-Magyarország Facebook oldalán, valamint a Borsod Online-on.

Szavazzon Ön is, érdemes, hiszen az online regisztrációs lapot kitöltő lájkolók között a szavazás lezárását követően a Miss Alpok Adria Szépségverseny megyei döntőjére (február 25.,Miskolc-Lillafüred, Palotaszálló) szóló páros VIP jegyet, valamint egy negyedéves Digitális Észak előfizetést sorsolunk ki.

(Szavaző felület a cikk alján.)

Béres Zsanett vagyok,14 éves berzéki lány. A Bőcsi Általános Iskolában 8. osztályos vagyok. A Zrínyi Ilona Gimnáziumban szeretném folytatni a tanulmányaimat francia-angol nyelvi előkészítő szakon. Ha felnövök, légi utas kísérő szeretnék lenni, ezért a célom minél több idegen nyelv elsajátítása. Mindig érdekelt a szépségipar. Többen is bíztattak, hogy jelentkezzem a versenyre. Imádok sütni, a legtöbb szabadidőmet erre fordítom. Ambiciózus, érdeklődő, lelkes és életvidám lánynak tartom magam. Rengetek iskolai versenyen vettem részt, többek között angol verseny, kémia verseny, matek verseny, szavaló verseny. Számomra az a nap, amelyik nevetés nélkül telik el, elvesztegetett idő!

Donka Nikolett vagyok, Miskolcon lakom. Először jelentkeztem a Miss Alpok Adria szépségversenyre és nagyon örülök, hogy továbbjutottam a döntőbe, fantasztikus lehetőség ez számomra. Imádom a színpadot, énekesnőként számos rendezvényen léptem fel itthon és külföldön. A Bánfalvy Ágnes Nemzetközi Színészképző másodéves tanulója vagyok, és a Nemzeti Lovas Akadémián lovas színészetet tanulok, mert imádom a lovakat, imádok lovagolni, kihívás számomra lovon énekelni. Mellette szeptembertől a Miskolci Egyetem kulturális antropológia szakán fogok tanulni. Az egészséges életmód és a sport elengedhetetlen számomra, sokat futok, biciklizek, kedvencem a súlyzós edzés. Szabadidőmben fotózók, imádom megragadni a pillanatot, szenvedélyes és maximalista lányként mindig a legtöbbre törekszem. Mottóm: Olyan erővel higgy abban, amit szeretnél, hogy más esélye ne is legyen, csak megvalósulni!

Horváth Xénia vagyok 21 éves. Jelenleg a Miskolci Egyetem Osztatlan Tanárképzésében tanulok magyart és történelmet. A Roma News Production tagja vagyok, amely a kultúrrasszizmus jegyeit dolgozza fel poénos videókban. Imádok szerepelni, a kamera előtt lenni, többek között ezért is jelentkeztem erre a versenyre. Számomra az Alpok Adria szépségverseny nemcsak egy megmérettetés, hanem egy hatalmas lépés is az álmaim felé. Igazán pozitív személyiségnek tartom magam. Imádok enni, táncolni és a barátaimmal szórakozni. Nagyon nagy FC Barcelona drukker vagyok, imádom a focit. Minden szabadidőmet a tóparton töltöm, mert a horgászat a hobbim. Remélem nagyon sok élménnyel gazdagodom majd a verseny során és sok új embert ismerhetek majd meg. Fő célom, hogy dobogósként térhessek haza.

Madarász Nóra vagyok, 22 éves, a Miskolci Egyetem hallgatója. Tavaly diplomáztam egészségturizmus szervező szakon, majd folytattam tanulmányaimat a Gazdaságtudományi Kar marketing szakán. Igyekszem aktívan részt venni a közösségi életben, az egyetemen lévő programok lebonyolításának segítésében, és tagja vagyok a Miskolci Egyetem Kulturális és Sport Bizottságának is. Iskola mellett hostesskedem és a Művészetek Házában dolgozom. Évekig végeztem önkéntes szociális munkát is, idősek otthonában és óvodában. Nagyon szeretem a gyerekeket, nyári táborokban segítőként a mai napig részt veszek. Hobbym a tánc, kiskorom óta táncolok. Ezenkívül szabadidőmben sokat olvasok, mozgás gyanánt edzőterembe és aerobic órákra járok. Érdekel a fotózás és a modellkedés is, ezért tavaly elvégeztem egy modell tanfolyamot a Fortuna Tánc és Divatstúdióban. Úgy kerültem a Miss Alpok Adria megyei döntőjébe, hogy megnyertem a Miskolci Egyetem Gólyabál Szépe versenyét 2017-ben. Örülök ennek a lehetőségnek, és bízom benne, hogy én képviselhetem a megyénket majd az országos döntőn is.

A nevem Pinczés Laura, 23 éves tősgyökeres miskolci egyetemista lány vagyok. Nyáron fogok államvizsgázni a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karon. A célom, hogy egyszer egy saját logisztikai vállalatot alapíthassak. Három nyelven beszélek: angolul, oroszul és spanyolul. Rendszeresen úszok, illetve edzek, ugyanis nagyon fontosnak tartom az egészséges életmód alapjainak követését, amely magába foglalja a rendszeres mozgást, illetve az egészséges étkezést is, amelyet már egyre jobban sikerül betartanom. Nagyon örülök, hogy bekerülhettem a Miss Alpok Adria döntős lányai közé és már izgatottan várom a versenyt. J

A nevem Putnóczki Zsanett, 22 éves vagyok. Másodéves egészségügyi turizmus szervező szakos hallgató vagyok a Miskolci Egyetemen. Emellett a nemrég nyílt Fit’n Shape alakformáló stúdióban dolgozok, mint személyi edző. Korábban versenytáncos voltam a Ködmön és Revitál Egyesületnél, amire a legbüszkébb vagyok, hogy Magyarországot képviselhettük a 2014-ben Németországban megrendezett Formációs Világbajnokságon, illetve a területire standard tánc bajnoki címre. A későbbiekben is az egészséges életmóddal, diatetikával, alakformálással, és a szépségiparág valamely területén szeretnék elhelyezkedni.

Simon Mollinak hívnak, idén nyáron töltöm a 21. életévemet. Jelenleg Miskolcon tanulok turizmus-vendéglátást, amiből májusban érettségizni fogok! A tanulmányaimat a Miskolci Egyetemen, vagy a Budapesti Gazdasági Egyetemen szeretném folytatni. 17éve táncolok a Fortuna Tánc és Divatstúdióban, több táncversenyen és divatbemutatón is részt vettem és volt szerencsém gyerekeket is tanítani, ezáltal a tánc a hobbim is! Számos fotózást tudhatok magam mögött, valamint rengeteg hostess munkám is volt, több különböző területen, de mindegyik nagyon tetszett! Az egyetem elvégzése után szeretnék a vendéglátás-turizmus területén elhelyezkedni és sikereket elérni és a ranglétrán egyre feljebb jutni, de mindemellett a szabadidőben szeretnék a szépségiparral is foglalkozni. 3 éve szeretnék jelentkezni erre a versenyre de soha nem volt elég önbizalmam hozzá, és most kellő ösztönzés után itt vagyok reménykedve abban hogy a dobogón végezhetek!

Takács Dominika vagyok 25 éves, Miskolci Aerobic és Spotoktató. Az idén jelentkeztem másodszorra a versenyre. Számomra az Alpok Adria nem csak egy verseny. Rengeteg élményt, tapasztalatot, lehet itt begyűjteni, mindezek mellett pedig nagyszerű embereket ismerhetek meg. A sport szerelmese vagyok, kiskorom óta örökmozgó vagyok, ez a mai napig mit sem változott. Hatodik éve már, hogy Aerobik oktatással foglalkozom Miskolcon és környékén felnőtteknek és gyerekeknek is, egyaránt tartok tornát. Szabadidőmben olvasok, kirándulok, táncolok, és azon gondolkodom, hogyan tudnám még jobban fejleszteni magam. Az idén a versenyen a fő célom, az első három helyezett között ott lenni. Mottóm: Semmi sem lehetetlen.

Tamás Mirtill vagyok, 19 éves Ongai lakos. 5.éves kozmetikus tanuló. Nagyon szeretem a szakmám, ezen a vonalon szeretnék profivá válni. Ez a verseny életem első nagy megmérettetése. A Fortuna-Divat és táncstúdió táncosa vagyok ahol 5 éves koromba kezdtem . Legnagyobb sikere Horvátországi E.B. első helyezést értem el. Érdekel a gasztronómia. Bízom abba, hogy ez a verseny sikert hoz számomra és további előrejutást, felfedezést a szépség és model szakmában.

Tóth Zsófia vagyok, 23 Éves és Tiszaújvárosban élek. Jelenleg személyi bankárként dolgozom. Régen szerves része volt az életemnek a sport, 6 évig triatlonoztam. Igazán otthon magamat a divat világában érzem magamat. Szeretnék egy saját ruhamárkát a közeljövőben! Szeretek írni, sminkelni, fotózni, mindent, amiben a kreativitás jelen van! 2014-ben elindultam a versenyen, 3. helyezést értem el, szeretném megmutatni, hogy van feljebb! 2016-ban bekerültem egy másik versenyen a top20-ba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában