Helyi közélet

2017.10.26. 13:43

Állati Extrém Miskolcon: cirkuszi élmények Richterékkel

Miskolc - Ismét Miskolcon vendégeskedik a Richter Flórián Cirkusz az Állati Extrém előadással.

Miskolc - Ismét Miskolcon vendégeskedik a Richter Flórián Cirkusz az Állati Extrém előadással.

A Richter Flórián Cirkusz – hazánk egyik legszínvonalasabb társulata – Állati Extrém című előadásait október 29-ig láthatja a nagyérdemű Miskolcon, a Pesti úton, a TTL mellett felállított sátorban. A műsorok hétköznap 18 órakor, szombaton 15 és 18 órakor, vasárnap 11 és 15 órakor kezdődnek.

„A cím sokat elárul a produkciónkról – magyarázta Richter Flórián. – A tavalyi műsorból csupán a motorosok maradtak meg, ám idén már nemcsak hárman, hanem öten veselkednek neki a 4 és félméteres átmérőjű Halálgömbnek. Rengeteg állattal érkezünk Miskolcra. Szandra, az idomított elefánt mellett többek között tevék, zebrák, lovak szórakoztatják a közönséget. A porond közepére áll majd a Lézer-ember, aki annyi sugarat lő ki, hogy az egész sátrat beborítja vele. Ez a produkció a gyerekek egyik legnagyobb kedvence. Természetesen a klasszikus szereplőket, vagyis a légtornászokat, a bohócokat, az akrobatákat sem kell nélkülözniük a nézőknek…”

- ÉM-SZB -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában