Helyi közélet

2017.09.08. 13:13

A Vengaboys is jön a Miskolci Sörfesztiválra

Miskolc - Pénteken kezdődik a Miskolci Sörfesztivál. A háromnapos rendezvény hazai és világsztárokkal várja a közönséget.

Miskolc - Pénteken kezdődik a Miskolci Sörfesztivál. A háromnapos rendezvény hazai és világsztárokkal várja a közönséget.

Két színpad lesz: a nagyszínpad és a XIXO színpad. Az előbbin pénteken fellép az Ocho Macho zenekar, valamint Kowalsky Meg a Vega, de a nyitónap nagy durranásának a Punnany Massif zenekart szánják a szervezők. A XIXO színpadra a Roy és Ádám Trió, Bereczki Zoltán, Dér Heni érkezik, éjféltől pedig az Irigy Hónaljmirigy szórakoztatja a közönséget.

Szombaton igazi retró házibuli lesz a Nagyszínpadon, ahol a hangulatot csak fokozza, hogy az Animal Cannibals tagjai vezetik majd a műsort. Elsőként Warm Up Dj lép színpadra, majd egy igazi sztárzenekar, a Saragossa Band ad koncertet. A zenekar 1977-ben alakult, de megváltozott felállással az új évezredben is aktívak.

Szombaton este tíztől azonban a hazai zenekaroké a színpad, a 90-es évek sztárjai lépnek fel: Animal Cannibals, Happy Gang, Kiki, Kefir, Csordás Tibi és Zoltán Erika. A XIXO színpadon Wolf Kati ad koncertet, utána pedig a szirmabesenyői Kántor Band zenekar fokozza a hangulatot.

Boom, Boom, Boom, Boom

Természetesen a zárónap sem marad sztárok nélkül: ekkor lép fel a 90-es évek sztárzenekara, a Vengaboys. Ők egy holland formáció, 1997-ben alakultak, és két stúdió albumot adtak ki több válogatás- és remixalbum mellett. Legnépszerűbb számuk, a Boom, Boom, Boom, Boom című dal volt, ez hozta számukra az első nagyobb sikert az angol toplistákon. De a hazai sztárokból is maradt még a sörfesztivál zárónapjára, itt lesz – többek között – az R-Go, a Bikini és LL Junior is.

ÉM


[related-post post_id="3607774"]

[related-post post_id="3608649"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában