Helyi közélet

2017.01.23. 10:25

Miss Alpok Adria - Megválasztották Borsod-Abaúj-Zempén megye legszebb lányát Lillafüreden

Miskolc-Lillafüred - A Miss Alpok Adria Nemzetközi Szépségverseny Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Szépe verseny döntőjét vasárnap este tartották a lillafüredi Palotaszállóban.

Miskolc-Lillafüred - A Miss Alpok Adria Nemzetközi Szépségverseny Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Szépe verseny döntőjét vasárnap este tartották a lillafüredi Palotaszállóban.

A versenyző hölgyek alkalmi ruhában és bikiniben is megmutathatták magukat a zsűrinek. A közönségdíjas Hídvégi Hedvig, a 16 éves hernádnémeti lány lett. Hedvig a Berzeviczy Gergely Szakgimnáziumban tanul turizmus-vendéglátást, aktívan részt vesz a közösségi életben, az iskolai röplabda csapatnak és a DÖK-nek is tagja.

A III. helyen Pinczés Laura futott be. Laura 22 éves egyetemi tanuló, ő nyerte meg a Miskolci Egyetem Gólyabál Szépe 2016 versenyét. 2015-ben végzett a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán, majd folytatta tanulmányaimat nemzetközi gazdálkodás szakon. Éveken át a Tokaji Borvidék legnagyobb borászatában dolgozott, ahol borkóstolásokat tartott angol és magyar nyelven. A tánc mellett a kajakozás a kedvenc elfoglaltsága: régebben versenyszerűen, de ma már csak hobbiként űzi.

A második helyezett a sajószentpéteri Szabó Julianna lett. Grafikus és festő lány, jelenleg kiadvány szerkesztést tanul. Fontos számára az egészséges életmód, rendszeresen sportol. Évek óta modellkedik, dolgozik együtt divattervezőkkel. Nagyon fontos szerepet játszik az életében a művészet, jelenleg első saját kiállításán dolgozok, és jótékonysági árverésekre is rendszeresen fest.

A dobogó legfelső fokára Erdélyi Kinga állhatott fel. A 20 éves lány Miskolcon tanul. Élete nagy részét a tanuláson kívül minél több nyelv elsajátítása és a sportolás tölti ki. 5 évig atlétikázott, azóta heti 6 alkalommal jár le edzőterembe. Kinga képviseli majd Borsod-Abaúj-Zemplén megyét az országos döntőn, ahonnan az első 3 helyezett megy tovább a nemzetközi versenyre.

Szabó Julianna, Pinczés Laura és Hidvégi Hedvig középdöntőbe kerültek, ahol még esélyt kapnak az országos döntőbe jutásra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában