Helyi közélet

2016.09.26. 20:18

Ózd miatt kezdődött: durván egymásnak esett Majka és Norbi

Budapest, Ózd - Elszabadultak az indulatok a fitneszguru és az ózdi fenegyerek között. Schobert döbbenetes dolgokat állít Majkáról, aki korábban Ózd védelmére kelt Norbival szemben.

Budapest, Ózd - Elszabadultak az indulatok a fitneszguru és az ózdi fenegyerek között. Schobert döbbenetes dolgokat állít Majkáról, aki korábban Ózd védelmére kelt Norbival szemben.

Amint arról beszámoltunk, Schoberték Bulgáriában nyaraltak, majd az ottani élményeikről és az őket ért benyomásokról mesélt a Life.hu-nak. Norbi kihúzta a gyufát sokaknál, amikor azt mondta:

Nem szerettem meg… Bulgária aranypartja nekem kicsit olyan, mintha Ózdon volna tenger.

Rossz néven vették Ózd lakói, amit a fitneszguru mondott egy nyilatkozatában a városukról. Az ózdi polgármester után Majka is a Facebookon válaszolt Norbinak, az “ózdi hős” többek között ezt írta:

Ózd egy picit sem olyan, mint amilyen helyekhez szoktál mióta jobban megy, de ha visszanézel a múltadban talán eszedbe jut néha az a kövér kisfiú, aki régebben nem Porschéval járt, és sokat bántották kinézete miatt.”- írta Majka a fitneszgurunak, miután Schobert Norbi degradáló kijelentést tett Ózdra.

Norbi nyílt levele

" target="_blank">Norbi nyílt levélben válaszolt Majkának, amelyben kemény dolgok is olvashatóak:

"Te 2003 óta azon pörögsz büszkén, hogy kitörtél onnan és havi súlyos milliókért celebkedhetsz a tévében a kohó füstjét drága lakóparkra és luxusterepjáróra cserélve. Miért nem laksz ott? Felkarolhatnál valami helyi mozgalmat, hogy mások is sikeresek legyenek! Sokan Miskolcról járnak Pestre dolgozni, nekik nem derogál?

Felhívtalak és azt mondtad azért kaptam ezt a bosszút, mert "megkóstoltalak" a Csorba Dávidnak szervezett gyűjtésem során."

Azt mondtam, "volt ott énekes és műsorvezető is üres kézzel" a haldokló fiú ágya mellett lájkot gyűjteni magának és Te magadra vetted. Én ezt sajnálom. Ma beszéltem Margittal az Édesanyával és tényleg Te is csupán pózolni voltál ott. Mi súlyos pénzzel támogattuk Őt és a mai napig foglalkozunk vele. Hányszor hívtad fel a lájkvadászat után? Egyszer sem. Sajnálom.

Megérkezett Majka reagálása is:

"Csorba Dávid egy fiú, aki nagyon beteg. Rám üzent az édesanya ,h el tudnék e menni hozza fényképet készíteni, mert sokat jelentene neki és nagyon szeretné Dávid. Elmentem. Ott voltam másfél órát, beszélgettem vele."

Aztán te számon kérsz, hogy miért nem támogatom a családot anyagilag? Azért mert te igen? Ez mekkora bullshit? Olyan mintha én téged kérnélek számon, amiért nem támogatsz valakit akit én igen... Ugye azt lehet, hogy te is, meg én is azt támogassuk akit szeretnénk? Van egy pár olyan ember és szervezet akiknek segítek, de erről nehéz lesz tudomást szerezned, mert nem csőre töltött kamerával érkezem. Az önzetlen segítség mögött nincsen érdek... Benne van a nevében...

Itt tart most a jelenkori szappanopera...


Majka is Ózd védelmére kelt, a fenegyerek kiosztotta Norbit

Ózd - „Ilyenkor legyél kedves egy minimális együttérzést tanúsítani az Ózd-Monaco-Maldív szigetek tengely iránt”- írta Majka a fitneszgurunak, miután Norbi degradáló kijelentést tett Ózdra.

 

 

Lebalkánozta Ózdot Schobert Norbi, kiakadtak az észak-borsodiak

Ózd - Rossz néven vették Ózd lakói, amit a fitneszguru mondott egy nyilatkozatában a városukról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában