Helyi közélet

2016.08.30. 12:57

Hiba a sajószentpéteri vasúti átjáróban

Sajószentpéter - A sajószentpéteri 27-es út vasúti átjárójának hibájával kapcsolatban keresték meg az Észak-Magyarország szerkesztőségét.

Sajószentpéter - A sajószentpéteri 27-es út vasúti átjárójának hibájával kapcsolatban keresték meg az Észak-Magyarország szerkesztőségét.

„A hiba, amibe a héten háromszor is belefutottam az, hogy negyedórát zár a vasúti átjáró piros jelzéssel és sorompóval, de vonat nem érkezik és semmilyen vasúti közlekedés nincs ezen a szakaszon” – írja az Észak-Magyarországnak eljuttatott e-mailjében Balogh Zsolt. „Majd látható módon „szerviz” üzemre vált a rendszer: nincs fény, sem fehér, sem piros és a sorompó lassan felemelkedik. Én háromszor kaptam ezt el, mindig negyedórás várakozást eredményezett, de statisztikailag nézve dolgot, biztosan többször is előfordult.”

Balogh Zsolt szerint ezzel a dologgal több probléma is van: „Egyrészt autósok százait tartja föl fölöslegesen, másrészt a sor végén állók elkezdenek előzgetni” – fogalmazott. „A videó végén látszik is, hogy dugó alakul ki és az pont az átjáróban, harmadrészt pedig bizalmát veszti az átjáró és a vasúti fényjelzés.”

Elküldtük olvasónk levelét a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóságának, amint válasz érkezik, megosztjuk.

ÉM-JLI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában