Helyi közélet

2016.05.05. 14:52

Nyitott szívvel, lélekkel várják a vendégeket

Miskolc - Május 5-én, csütörtökön délután 6 órától a miskolci Ifjúsági Házban a Hejőbábai Pszichiátriai Otthon művészeti csoportjainak, művészeinek műsorát láthatják, hallhatják az érdeklődők.

Miskolc - Május 5-én, csütörtökön délután 6 órától a miskolci Ifjúsági Házban a Hejőbábai Pszichiátriai Otthon művészeti csoportjainak, művészeinek műsorát láthatják, hallhatják az érdeklődők. Koncert, kiállítás, színielőadás, nosztalgiadiszkó lesz a programban. Az est betekintést nyújt a társadalomtól részben elzárt, beteg emberek világába, és olyan szituációkban ismerhetjük meg őket, amelyek még nekik sem szokásosak. Nyitott szívvel és lélekkel várják a vendégeket az ingyenes programokra a szervezők.

-ÉM-

A program

A Hejőbábai Pszichiátriai Otthon művészeti csoportjainak, művészeinek bemutatkozóestje az Ifjúsági Házban Május 5-én 18 órától

Kohán Attila: Rock, jazz-rock gitár előadás

A Kabala zenekar rockműsora

O. Papp Gábor: Az angyalok 5 méteresek című tárlatának megnyitója. A kiállítást megnyitja Kishonthy Zsolt művészettörténész

Kitörés Színpad: Schwajda György: Himnusz című komédiájának alapján készült egyfelvonásos. Azok a Mások

„Akkor még bámultam a felnőtteket” – táncmulatság, játszik: a Kabala zenekar

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában