Helyi közélet

2016.03.13. 08:43

Interjú: Supernem

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnerei a Supernem zenekarból Kubányi Bálint és Papp Szabi voltak, akik sok érdekességet megosztottak a miskolci olvasókkal.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnerei a Supernem zenekarból Kubányi Bálint és Papp Szabi voltak, akik sok érdekességet megosztottak a miskolci olvasókkal.

Béres Szabi: Nem először léptek fel Miskolcon a Helynekemben, milyen emlékeitek vannak?

Supernem: Minden miskolci fellépésünkre úgy érkezünk, hogy tudjuk nem fog csalódást okozni számunkra a város és az itteni közönség. A Helynekem pedig azon klubok közé tartozik országos szinten is, ahol teljes mértékben el van kényeztetve a fellépő. Hangulatos backstage és atmoszféra jellemzi az egész helyszínt.

Béres Szabi: Picit meséljetek, milyen volt az elmúlt egy év?

Supernem: Szeptemberben szokványos, bár élményekben gazdag fesztiválszezont zártunk, ősszel pedig nem a már megszokott klubozást kezdtük meg, hisz az idén 15 éves fennállásunk óta alig történt hosszabb pihenő. Picit persze a koncepció része is volt az őszi leállás, ezáltal rajongóinkat igyekeztük lázban tartani és mindeközben elkezdtünk dolgozni új dalokon. A "Kilengés turnénk" javában zajlik a Run Over Dogs és a Junkie Jack Flash zenekarokkal, amely turné egy Cseh Tamás program keretén belül valósul meg.

Béres Szabi: Az új dalokról mit lehet tudni?

Supernem: Annyira sok száma van a zenekarnak, hogy szinte slágerparádé a koncertműsorunk, amin igyekszünk azért mindig változtatgatni. Alapvetően mi már négy-öt éve elkezdtünk a "Tufa pop-al" egy popposabb vonalat, ami a friss daloknál is megmarad. Mondjuk a " Túl a frekvencián" c. lemezünkön kicsit művészkedtünk, viszont most inkább Tufába megyünk át. Bálint személyével, aki a negyedik lemez óta van velünk, előtérbe kerültek és sokkal hangsúlyosabbak a billentyű gépek, zajkeltő kütyük amivel a operál, szóval nyilván ezekre is hangsúlyt fektetünk.

Amint megszületik egy dal azt azonnal hallani fogja a nagyérdemű és elképzelhető, hogy videó formájában is látható lesz.

Béres Szabi: Tervek?

Supernem: Jelenleg legtöbb időnket a "Kilengés turné" köti le, ami majd április közepén fejeződik be. Onnan pedig már csak egy ugrás és kezdetét veszi az idei várva várt fesztiválszezon, amit nagyon szeretünk!

Béres Szabi: Köszönöm Srácok, további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában