Helyi közélet

2015.11.22. 17:37

Klipet kap a „Hajrá Diósgyőr!”

Miskolc - A miskolci villamoson című dal után a Madár­ijesztőhöz és a Hajrá Diósgyőrhöz is klipet forgat a Reflex.

Miskolc - A miskolci villamoson című dal után a Madár­ijesztőhöz és a Hajrá Diósgyőrhöz is klipet forgat a Reflex.

Nincs Miskolcon olyan Diósgyőr-szurkoló, aki ne ismerné a legendás DVTK indulót, a Hajrá Diósgyőrt. Minden hazai mérkőzés előtt felhangzik a „Szombaton déle­lőtt már a meccsre gondolok…” kezdetű nóta, amelyet a miskolci Reflex zenekar készített el anno. A közelmúltban úgy döntöttek, hogy videó­klipet is készítenek a dalhoz. A kisfilmben nemcsak a zenekar tagjai, hanem több szurkoló is bemutatkozik majd, de persze hangulatos mérkőzésképekben sem lesz hiány. A forgatások már javában zajlanak, a mindhárom kisfilmet jegyző Vajtó Produkció munkatársai már a Ferencváros elleni mérkőzésen is kint voltak kameráikkal.

„Régi tartozása volt már a zenekarnak a klipkészítés, főleg a Diósgyőr-induló kapcsán, hiszen régen született már a dal, egy-két alkalommal modernizáltuk is, de képileg eddig nem jelent meg” – magyarázza Bárdos István, a zenekar frontembere, hogy miért is döntöttek a megfilmesítés mellett.

Új műsorral lépnek fel

A Madárijesztőhöz a Magyar Televízió készült klipet forgatni, de ez pontosan az az időszak volt, amikor a zenekar elutazott Svédországba, amikor pedig abbahagyták a zenélést, már nem volt aktuális. „De ez a dal képileg nagyon jól megjeleníthető, van egy története, amit végig lehet mesélni, és a koncerteken is mindig igyekszem megjeleníteni a madárijesztőt, így bízok benne, hogy ez is egy sikeres klip lesz és hasonlóan A miskolci villamoson kisfilmhez sokan megnézik majd” – mondja Bárdos István.

A zenekar új műsorral is színpadra lépett idén, Zalatnay Saroltával indultak közös turnéra. „Amikor jó tíz évvel ezelőtt újra életre kelt a zenekar, már volt kapcsolatunk Zalatnay Saroltával. Így amikor zenekart keresett az élő koncertjeihez, adta magát, hogy minket keressen meg. Ez egy sikeres produkció, amelyben a zenekar is kiteljesedhet, hiszen a Reflex önálló dalokkal kezdi a műsort, Cinit pedig alig akarják leengedni a színpadról” – teszi hozzá.

ÉM-HI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában