Helyi közélet

2015.11.11. 12:02

Jutalom a legtisztább portáért Mezőkövesden

Mezőkövesd - Több mint száz porta vett részt az idei „Tiszta udvar, rendes ház” versenyen Mezőkövesden.

Mezőkövesd - Több mint száz porta vett részt az idei „Tiszta udvar, rendes ház” versenyen Mezőkövesden. A városszépítő vetélkedőn körzetenként kettő, azaz összesen 16 házat és udvart díjazott a zsűri, amely szeptemberben szemlézte a portákat. Nem csupán a lakóház ápoltságát, az udvar rendezettségét és összhangját, hanem a virágosítást és az ingatlan előtti közterület állapotát is pontozták. A verseny öt évvel ezelőtt éledt újjá.

– Az önkormányzat is igyekszik rendben tartani a várost, erre évente közel százmillió forintot költünk. Az itt élők nélkül viszont nem lenne ennyire rendezett a település. A matyók mindig szerették a szépet, ahol pedig sok a szép, ott előbb-utóbb minden azt lesz. Igyekszünk megőrizni a jót a múltból, valamennyiünk munkájával lehet Mezőkövesd is tiszta város, rendes város – mondta az oklevelek átadóján dr. Fekete Zoltán polgármester. A nyertesek egy táblát és vásárlási utalványt is kaptak az önkormányzattól.

ÉM-TB

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában