Helyi közélet

2015.10.21. 09:37

Kórházi rend cserebere Miskolcon: váltás november 1-től

Miskolc - Sokakat érintő közös közleményt adott ki a két miskolci székhelyű kórház főigazgatója.

Miskolc - Sokakat érintő közös közleményt adott ki a két miskolci székhelyű kórház főigazgatója.November 1-jétől lényeges változások lépnek életbe a megye két kórházában. A Miskolci Semmelweis Kórház (MISEK) sebészeti, tüdő- és mellkassebészeti, urológiai és szemészeti fekvőbeteg-ellátása a B.-A.-Z. Megyei Kórházba, ezzel egyidejűleg a megyei kórház székhelyén működő mozgásszervi rehabilitációs fekvőbeteg-szakellátás a MISEK-be kerül át. Ugyanakkor a MISEK szemészeti osztálya a korábbi helyén egynapos szemészeti műtéti egységként továbbra is az igény szerinti számban végzi a szürkehályog-műtéteket. Az esetleges átmeneti nehézségekért a két intézmény főigazgatója, dr. Csiba Gábor (B.-A.-Z. Megyei Kórház) és dr. Tiba Sándor (MISEK) előre is elnézést kér, annak reményében, hogy az új működési rend a hatékonyabb betegellátást szolgálja.

ÉM


Miskolc - Kiválasztjuk a szombat estét. Mi zajlik ilyenkor a megyei kórház sürgősségi osztályán? Az Észak-Magyarország újságírója ott töltötte az éjszakát, a látottakról, tapasztaltakról olvashatnak riportunkban. tovább »

Miskolc - A betegek igényeihez igazítva, otthonossá varázsolták a Miskolci Semmelweis Kórház szülőszobáit. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában