Helyi közélet

2015.09.15. 15:35

Jó alap a defibrillátorhoz az ózdi kórháznak

Ózd - Közelebb jutottak ahhoz, hogy az ózdi sportcsarnokban is legyen jövőre defibrillátor készülék.

Ózd - Közelebb jutottak ahhoz, hogy az ózdi sportcsarnokban is legyen jövőre defibrillátor készülék.

Nyolcvanezer forintért talált gazdára Görbicz Anita válogatott bemelegítőpólója. Ezt az értékes relikviát a szülés előtti, utolsó válogatott mérkőzésén viselte a kézilabdázó, amelyet ezután a nemzeti csapat valamennyi tagja ellátott a kézjegyével. A felsőt Csalavári József, a régiségvásárok szervezője ajánlotta föl az Ózdi Kézilabda Club részére, amelyet az egyesület árverésre bocsátott.

Nagymértékben hozzájárult

A klub hivatalos honlapján két hónapon keresztül lehetett licitálni a mezre, amely végül 80 ezer forintért talált gazdára. A legmagasabb összeget Dancsok Tamás, a Príma-díjas, Piramis Kft. ügyvezetője ajánlotta föl, amivel nagymértékben hozzájárult egy életmentő defibrillátor készülék beszerzéséhez. Az ózdi sportcsarnokban jelenleg nem található ilyen berendezés, ezen az állapoton szeretne változtatni az egyesület. Az árverésen befolyt összeg jó alapot jelent a beszerzéshez, de a teljes összeghez még további jótékonysági akciók megszervezésére lesz szükség.

- ÉM-TA -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában