Helyi közélet

2015.09.11. 13:17

Interjú: Dj Dominique

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a legendás rádiós és lemezlovas, a Fergeteg Partyk házigazdája Dj Dominique volt, aki többek között mesélt miskolci élményeiről is a hallgatóknak.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a legendás rádiós és lemezlovas, a Fergeteg Partyk házigazdája Dj Dominique volt, aki többek között mesélt miskolci élményeiről is a hallgatóknak.

Szabi: Az idei Miskolci Sörfesztiválon,már a nagyszínpadon lehetett téged megtalálni, milyen volt a buli?

Dj Dominique: Számomra fantasztikus! Van egy evolúciója az én fellépésemnek, hisz három évvel ezelőtt a legkisebb színpadon voltam, tavaly a kicsin, idén pedig már a nagyszínpados műsor mellett a szervezők megbíztak azzal, hogy állítsak össze egy komplett Retró programot ami eltartott az Abba Show-tól Mr President-en keresztül, Kozmix, Zoltán Erika, egészen Bárány Attiláig mentünk, aki ugyan már nem nosztalgiát játszott viszont nagyon sok fiatal szereti a zenéjét és úgy gondoltuk, hogy ez jó záró lehet és lett is szombat este. Elképesztő amúgy amit láttam, és hidd el Szabi nem ezt mondom minden város minden rádiójában. Amit kaptam a miskolci emberektől az semmihez sem hasonlítható, fantasztikus szeretettel fogadtak már a legelején ez pedig hatalmas élmény volt. Köszönöm Miskolc!

Szabi: Milyen volt az idei nyarad?

Dj Dominique: Nagyon boldog vagyok a nyár kapcsán. Eljött az én időm ugyanis a retro zene már nem ciki, hanem elkezdett trendivé válni a fiatalok körében, hiszen meg kell nézni a nagy egyetemi bulikat ahol leginkább retro és nosztalgia zenékre buliznak a srácok. A másik aspektusa a dolgoknak amit látok, hogy eltűnni látszanak a falak. Ezelőtt tizenöt évvel egy rockernek, ha lejátszottál egy pop dalt akkor megdobált sörrel... A jelenben pedig az van, hogy egy Snoop Dogg - David Guettával csinál közös zenét ami fantasztikus dolog. Ez érezhető a magyar közízlésben és zenében egyaránt, vagyis eltűnnek a különbségek.

Visszatérve a nyárra rengeteg fesztiválon és szabadtéri buliban volt szerencsém játszani az ország minden szegletében valamint a Balatonon is kiváló bulik voltak, nincs ok panaszra.

Szabi: Zenei téren várható-e újdonság?

Dj Dominique: Folyamatosan jönnek a remixek, amiken főként Bárány Attilával dolgozunk. Készítettünk két Radics Gigi remixet, de volt már Caramel, és a Scooter- Shake that dalához is egy átiratunk ami felkerült a hivatalos Scooter lemezre ami hatalmas megtiszteltetés számunkra.

Ezek mind hivatalosa remixek, így klassz érzés bulikban úgy játszani őket, hogy tudod a sajátod szól. Meg kell említeni Dave Martint, aki a Stadiumx egyik fele, és aki ott állt mögöttünk mindvégig, most pedig nagyon büszkék lehetünk rá hiszen a StadiumX mára bejárta szinte az egész világot, a srácok szinte minden héten a világ legjobb fesztiváljain zenélnek, valamint rendszeres fellépői David Guetta (Ibizai Pacha) Fuck Me I m Famous estjeinek. A közeljövőben egyébként Attilával régi magyar klasszikus dalokat szeretnénk új köntösbe varázsolni, de gondolkodunk saját zenében is...

Szabi: Tervek?

Dj Dominique: Sok célom van. Michael Jordan mesélte nekem egyszer egy interjúban, ő úgy működik, hogy van egy zászló amit kitesz, és amikor úgy érzi már nagyon közel van hozzá, akkor egyszerűen csak tovább teszi...Valami hasonló az elképzelésem a világról, mindig azt szeretném, hogy legyen hová tolni azt a zászlót.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést Attila, további sikereket neked!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában