Fejlesztés

2024.05.27. 13:30

Futókör épülhet Tiszatarjánban

A sportöltöző és egy tér is megújulhat.

Boon.hu

Futókör létesülhet. Fotónk illusztráció

Fotó: Nagy Balázs

Futókör kialakítására, sportöltöző felújítására és térrendezésre keres kivitelezőt a tiszatarjáni önkormányzat – olvasható a Közbeszerzési Értesítő május 24-i, pénteki számában. A beruházás során az Árpád út mentén a nyertes ajánlattevőnek egy 200 méter hosszúságú gumiburkolatú futókört kell megépítenie, a pálya északi oldalán növények telepítésével növelik a zöldfelületet. A fejlesztés része a „Hősök-ligete” meglévő zöldfelületének megújítása. 

A leromlott állapotú burkolatokat ki kell cserélni, az emlékművet övező növényzetet átalakítják. A pályázati kiírás az Eötvös körút 1. szám alatt található sportöltőző épületének felújítását is magában foglalja. A többi között új bejárati lépcsőt alakítanak ki, korszerűsítik a tetőszerkezetet, szigetelik a födémet és a homlokzatot, új nyílászárókat építenek be, új mennyezeti lámpákat szerelnek fel, és elektromos fűtőtesteket szerelnek fel. Az ajánlatokat június 7-ig várja a tiszatarjáni önkormányzat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában