Helyi közélet

2015.09.03. 10:19

Csenki Attila és Benk Dénes közös estje Miskolcon

Miskolc - A City Hotel vacsorával egybekötött DumaKlub sorozatának újabb produkciójában - 2015. szeptember 12-én szombaton 20.30-tól - a két jó barát, Csenki Attila és Benk Dénes közös estje a meglepetések tárháza Stand-up comedy önállóan, párban, vetítéssel, improvizációval, beszólogatással, odaszólogatással, csenkizmussal, Ablak-Zsiráffal, David Hasselhoffal. Vagy nélküle. Attól függ, el tud-e jönni…

Miskolc - A City Hotel vacsorával egybekötött DumaKlub sorozatának újabb produkciójában - 2015. szeptember 12-én szombaton 20.30-tól - a két jó barát, Csenki Attila és Benk Dénes közös estje a meglepetések tárháza Stand-up comedy önállóan, párban, vetítéssel, improvizációval, beszólogatással, odaszólogatással, csenkizmussal, Ablak-Zsiráffal, David Hasselhoffal. Vagy nélküle. Attól függ, el tud-e jönni…Dénes és Attila mindent megtesz azért, hogy elhódítsa a másik közönségét (is). Barátságuk stabil, műsoruk kiforrott, gondolkodásuk viszont teljesen elborult, így minden körülmények között jól szórakozik majd, aki megnézi őket. Lehet, hogy még piros úszónadrág is lesz rajtuk… (Reméljük nem). Jobb, ha az inkább David Hasselhoff-on marad.… a kocsiban.

A jegyek elővételben a City Hotel recepcióján kaphatóak. A vacsora fél nyolctól kezdődik - amelyen két menü közül lehet választani.Ízelítőül: konfitált marhasült, vörösborkrémmel, erdei gombákkal, bazsalikomos – szőlős csirkemell steak, pikáns mustármártással.

Tovvábbi részletek: www.cityhotelmiskolc.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában