Helyi közélet

2015.02.14. 14:04

Videó: Előzetesben az arlói rabló

Arló, Ózd - A bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a fiatalkorút, aki tavaly év végén Arló egyik Nemzeti Dohányboltját akarta kirabolni.

Arló, Ózd - A bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a fiatalkorút, aki tavaly év végén Arló egyik Nemzeti Dohányboltját akarta kirabolni.Amint arról korábban már hírt adtunk rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen.

A rendőrségre 2014. december 9-én érkezett bejelentés, hogy 17 óra 50 perc körüli időben, Arló egyik Nemzeti Dohányboltjába egy arcát eltakaró férfi lépett be, aki egy pisztolyt fogott az eladóra. Az eladó ekkor segítségért kiabált, amire a személy a helyszínről futva elmenekült.

A nyomozás során a rendőrök azonosították és 2015. február 11-én elfogták, majd az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 16 éves fiút, aki helyszíni kihallgatása során tettét beismerte.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vette, akit a Miskolci Járásbíróság 2015. február 13-án előzetes letartóztatásba helyezett.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában