Helyi közélet

2015.01.23. 07:52

Nem bűncselekmény okozta a kislány halálát Rakacaszenden

Rakacaszend, Miskolc - Meghalt egy 9 éves kislány Rakacaszenden, az otthonában – adta hírül egyik olvasónk elektronikus levelében. Feltette a kérdést is, hogy mi történt a kislánnyal? Sejtetve kissé azt is, hogy esetleg bűncselekmény történt…

Rakacaszend, Miskolc - Meghalt egy 9 éves kislány Rakacaszenden, az otthonában – adta hírül egyik olvasónk elektronikus levelében. Feltette a kérdést is, hogy mi történt a kislánnyal? Sejtetve kissé azt is, hogy esetleg bűncselekmény történt…Érdeklődésünkre, Dobi Tamás hadnagy, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense azt mondta el, hogy semmiféle bűncselekmény gyanúja nem merült fel, így a rendőrség nem indított büntetőeljárást, sőt közigazgatási eljárás sem kezdődött el a kislány elhunyta miatt.

Annyit lehet tudni, hogy valamilyen betegség okozta a kislány halálát, de ez már az orvosi hatáskör és annak is megvannak a titoktartási szabályai.

ÉM-SZB

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában