Helyi közélet

2015.01.21. 18:32

Küldjön hírt - Egyetemes imahét Ózdon is

Ózd - Az idei ökumenikus imahét 2015. január 18-tól január 25-ig tart, amelynek alapigéje: "Jézus így szólt: Adj innom... !" (Jn 4,7 ).

Ózd - Az idei ökumenikus imahét 2015. január 18-tól január 25-ig tart, amelynek alapigéje: "Jézus így szólt: Adj innom... !" (Jn 4,7 ).Erdő Péter bíboros és Steinbach József református püspök kiadott köszöntőjében többek között ez olvasható: "Ez a hét élő víz forrásához vezeti azokat, akik az imahét nyolc estéjén templomainkban hallgatják vagy hirdetik Isten igéjét. Nagy szüksége van magyar népünknek erre a jézusi vízre! A szomjat nem oltja sem az üdítő, sem az energiaital, sem az alkohol, csak a tiszta víz..."

Ózdon január 19-én hétfő este a Bolyoki Rózsafűzér Királynéja római katolikus templomban gyűltek össze a történelmi egyházak hívei és papjai. Baranyák Béla c. esperes plébános köszöntője és bevezető imája után, Lezákné Hajdu Enikő az Ózdi Református Egyházközség lelkipásztora hirdetett igét.

- Kerékgyártó Mihály -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában