Helyi közélet

2014.11.10. 00:22

DVTK vs. Szpari - Meccs: két előállítás

Miskolc - A rendőrség a Miskolcon 2014. november 9-én megrendezett DVTK – Nyíregyháza Spartacus FC labdarúgó mérkőzés kapcsán két személyt állított elő.

Miskolc - A rendőrség a Miskolcon 2014. november 9-én megrendezett DVTK – Nyíregyháza Spartacus FC labdarúgó mérkőzés kapcsán két személyt állított elő.

A mérkőzés előtt a Készenléti Rendőrség járőrei biztonsági intézkedésként egy sérült nő mentővel történő elszállításához nyújtottak segítséget.

A mérkőzést megelőzően a Lórántffy – Kiss tábornok utak kereszteződésében egy vendégszurkolókat szállító busz ablakát megrongálták. Az ügyben a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást rendel el.

A mérkőzés ideje alatt történt tiltott pirotechnikai eszköz használata miatt a rendőrség egy lengyel állampolgárságú szurkolóval szemben pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást.

A mérkőzést követően két, mérkőzésről távozó szurkoló a stadionnál másokat szidalmazva kihívóan közösségellenes, megbotránkozást keltő magatartást tanúsított. Az intézkedés alá vont két férfit a rendőrök a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították, majd gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe veszik.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában