Helyi közélet

2014.09.26. 13:48

Küldjön hírt - Posztumusz könyvbemutató Ózdon

Ózd - Könyvbemutatót tartottak 2014. szeptember 24-én szerda délután az Ózdi Művelődési Intézmények Petőfi téri Városi Könyvtárában.

Ózd - Könyvbemutatót tartottak 2014. szeptember 24-én szerda délután az Ózdi Művelődési Intézmények Petőfi téri Városi Könyvtárában.

Balobásné Bodnár Katalin Gizella amatőrköltő "HAZAÉRTEM"... című posztumusz verseskötetét mutatta be a Szeretet Gyermekei Alapítvány Ózdi Szép Szó Irodalmi Köre.

Balobásné Bodnár Katalin azt tervezte, hogy az Irodalmi Kör fennállásának 20. évfordulójára - ami ez évben van - megjelenteti második verseskötetét. Ő azonban ezt már nem tehette meg, mert 2013. augusztusában az örök hazába költözött. Az Ózdi Szép Szó Irodalmi Köre kötelességének érezte, hogy - gondozásában - posztumusz köteteként kiadja a második versgyűjteményt. Ezzel adózunk munkájának, mellyel az irodalmi csoportot létrehozta és vezette hosszú éveken át - mondta Szalay Anikó, az Irodalmi Kör tagja a kötet szerkesztője.

A rendezvényen közreműködött - zenéjével - Vámos Edina, a versek elmondásával pedig az Irodalmi Kör több tagja.

- Kerékgyártó Mihály -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában