Helyi közélet

2014.06.03. 11:12

KAMA Projekt - Kamázzunk a Kft-vel!

Miskolc - A nyolcvanas évek immár legendás zenekara lesz az egyik fő programpontja a június utolsó hetében esedékes miskolci, pontosabban varbói fesztiválnak.

Miskolc - A nyolcvanas évek immár legendás zenekara lesz az egyik fő programpontja a június utolsó hetében esedékes miskolci, pontosabban varbói fesztiválnak. A KAMA Projekt keretében szerveződő rendezvényen az illusztris fellépőkön kívül játékok, sportesemények, filmklub, teaház, előadások, kiállítások, túrák várják az érdeklődőket.

A Kertek Alatt nevet viselő fesztivál helyszíne valóban a gyönyörű környezetben elhelyezkedő bükki kistelepülés, ám az esemény, miként a KAMA Projekt egésze, elsősorban a miskolciaknak szól (és természetesen a helyieknek). A megyeszékhely lakóit, azaz a nagyvárosban élőket várják a szervezők, az Észak-Keleti Átjáró Egyesület egész éves programjának, a természetvédelemről és helytörténetről szóló KAMA szellemiségének megfelelően. Állj fel és játssz! - ez az aktuális szlogen, mondván, hagyjuk egy időre a virtuális világot, a számítógépet és mobiltelefont, s ha már nyár van, menjünk ki a természetbe, az erdőbe, kapcsolódjunk ki, barátkozzunk és játsszunk a réten, a tóparton.

Június 26. és 29. között, tehát csütörtöktől vasárnapig zajlik a Kertek Alatt Fesztivál, amelynek illusztris fellépői között az említett Kft zenekar mellett olyan együttesek lesznek jelen, mint a Korai Öröm, az Esztenás, Guca Partyzans, Classic Brass Quintet, Perecesi Bányászzenekar, külön blokkja lesz fiatal miskolci zenekaroknak, hogy csak a Sky Fanaticot emeljük ki közülük, vagy DJ Astrót. Színpadra lépnek a Waldorf Színjátszók, lesz irodalom (Párterápia: Garaczi László és Nagy Ildikó Noémi), kézműves foglalkozás, éntáncolnékveled-est, Méhkas Dia Projekt, bábszínház. És egy fő programpontot még nem is emeltünk ki: a nyitóesten 8-tól már a L art pour l art Társulat várja a nevetésre éhes közönséget. További részletek, a projekt egészéről, illetve a fesztiválról a kamaprojekt.hu internetoldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában