Helyi közélet

2014.05.29. 18:48

Készenléti Rendőrség: „füvet” találtak

Miskolc - A járőrök két fiatalembert állítottak elő Miskolcon, akik kábítószergyanús növényi anyagot találtak és szívtak el.

Miskolc - A járőrök két fiatalembert állítottak elő Miskolcon, akik kábítószergyanús növényi anyagot találtak és szívtak el.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységének munkatársai 2014. május 28-án a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök 21 óra 55 perckor Miskolc Lyukóvölgy városrészében járőröztek, amikor az egyik buszmegállóban két, zavartan viselkedő fiatalemberre figyeltek fel.

A rendőrök igazoltatták őket, amelynek során egyikük zsebében egy buszjegybe csavart, dohány közé kevert kábítószergyanús zöld növényi törmeléket, továbbá – egy kis nylonzacskóban – szintén kábítószergyanús zöld növényi törmeléket találtak.

A járőrök kérdésére az igazoltatottak elmondták, hogy a növényi törmelékeket a buszmegállóban találták és abból dohányba keverve szívtak el néhány szálat, amely oka zavart viselkedésüknek.

A rendőrök a 18 éves Sz. Tibor és a 20 éves L. Erik miskolci lakosokat kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt, további intézkedések céljából a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában