Helyi közélet

2014.04.18. 13:39

Húsvét: parkolás, ügyfélszolgálat, nyitvatartások

Miskolc - Április 20-án és 21-én Miskolcon a Régió Park Kft.-hez tartozó parkolókban a parkolás díjmentes lesz, április 19-én a szombati munkarend szerint alakul a parkolás, azaz reggel 8-tól 13 óráig kell fizetniük az autósoknak. A Régió Park Kft. ügyfélszolgálata április 19-től 21-ig zárva tart. - tájékoztatott Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője.

Miskolc - Április 20-án és 21-én Miskolcon a Régió Park Kft.-hez tartozó parkolókban a parkolás díjmentes lesz, április 19-én a szombati munkarend szerint alakul a parkolás, azaz reggel 8-tól 13 óráig kell fizetniük az autósoknak. A Régió Park Kft. ügyfélszolgálata április 19-től 21-ig zárva tart. - tájékoztatott Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője.A Miskolc Holding Zrt. közös (MIHŐ Kft., MIK Zrt., MIVÍZ Kft.) lakossági ügyfélszolgálati irodája - a Szemere B. u. 5. szám alatt -, valamint a MIK Zrt. központi ügyfélszolgálata - Széchenyi u. 60. szám alatt - április 19-21 között zárva tart. A MIHŐ Kft. és a MIVÍZ Kft. a húsvéti ünnepek alatt is folyamatos munkarendben üzemelteti diszpécserszolgálatát.

A MiReHuKöz Nonprofit Kft. az ünnep alatt is a megszokott szállítási napokon viszi el a kommunális jellegű hulladékot. A hulladékudvarok, a József Attila úti átrakóállomás, a Hejőpapi Regionális Hulladéklerakó április 21-én, hétfőn zárva tart, ahogy az ügyfélfogadás is szünetel ünnepnapokon.

Strand és állatkert

A Selyemréti Strandfürdő és a Miskolci Állatkert az ünnep alatt is a szokásos nyitvatartási rend szerint várja vendégeit. A Barlangfürdő nyitvatartási rendje annyiban változik, hogy április 19-én, 20-án és 21-én 18.30-tól 22.30-ig éjszakai szaunázás is lesz. A Diósgyőri Tanuszoda a felújítási munkálatok miatt április 12-től zárva tart, a felújítás ideje alatt a Kemény Dénes Városi Sportuszodába várják az úszni és sportolni vágyókat. A Kemény Dénes Uszodában április 19-én, szombaton 9 és 16 óra között az Észak-keleti ligakupa mérkőzések megrendezése miatt a vendégek az uszoda 33 méteres részét használhatják! Április 20-án, 8 és 20 óra között várják a kikapcsolódásra és feltöltődésre vágyó vendégeket! Húsvéthétfőn, április 21-én a sportuszoda zárva tart!

ÉM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában