Helyi közélet

2014.02.27. 14:37

Választás 2014 | Fidesz iroda, egyben közösségi tér nyílt Ongán

Onga - „Emblematikus hely lesz a városban, nem csak Fidesz iroda, hanem közösségi tér is. Itt mindenki megtalálja a helyét, elmondhatja panaszát, eldicsekedhet a gyerekkel, unokával. Beszélgethet, kap egy jó szót”- vázolta fel a múlt pénteken megnyitott ongai Fidesz iroda feladatait dr. Mengyi Roland a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje.

Onga - „Emblematikus hely lesz a városban, nem csak Fidesz iroda, hanem közösségi tér is. Itt mindenki megtalálja a helyét, elmondhatja panaszát, eldicsekedhet a gyerekkel, unokával. Beszélgethet, kap egy jó szót”- vázolta fel a múlt pénteken megnyitott ongai Fidesz iroda feladatait dr. Mengyi Roland a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje. A Góczán kastély szomszédságában kialakított iroda zsúfolásig megtelt a megnyitóra. Karabinszky Géza, a helyi Fidesz csoport vezetője köszöntötte a vendégeket. Meghatottan emlékezett vissza a kezdetekre, hogy milyen sokat dolgoztak az irodán. Az alkalmat megragadva megköszönte a közreműködők segítségét.

Dr. Mengyi Roland megnyitó beszédében méltatta a hely multifunkcionális jellegét, nem csupán egy pártiroda, hanem közösségi tér is született, ahová várják az érdeklődő polgárokat. A politikai tér jelleg is fontos, mivel kommunikálni kell a politikát is. Arculati szempontból is lényeges az iroda, illetve a tagok munkája, mit gondolnak róluk az emberek. Dr. Mengyi Roland gratulált az irodát készítőknek, a berendezésben résztvevőknek.

A megnyitó hivatalos része után kötetlen beszélgetés keretében folytatódott a rendezvény.

- Csontos László sajtóreferens, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában