Helyi közélet

2013.12.13. 12:54

Péntek 13 - Dátum, szerencse, házasságkötés

Miskolc - Szerettük volna megtudni a péntek 13 kapcsán egy miskolci anyakönyvvezetőtől, hogy mennyiben befolyásolják a dátumok a házasságkötés idejét, de nem volt szerencsénk (nem értük el dr. Liebmann Katalint, az önkormányzat kommunikációs munkatársát, akinek engedélye nélkül – jóllehet a Kormányhivatal közvetítésével – erre a kérdésre sem adhattak választ).

Miskolc - Szerettük volna megtudni a péntek 13 kapcsán egy miskolci anyakönyvvezetőtől, hogy mennyiben befolyásolják a dátumok a házasságkötés idejét, de nem volt szerencsénk (nem értük el dr. Liebmann Katalint, az önkormányzat kommunikációs munkatársát, akinek engedélye nélkül – jóllehet a Kormányhivatal közvetítésével – erre a kérdésre sem adhattak választ). Rábukkantunk viszont az interneten a témában böngészve egy kéményseprő cégre. A vállalkozás Székelyudvarhelyen és környékén kínálja hagyományos szolgáltatásait (mint kémények, tüzelőberendezések ellenőrzése, seprése, kéményajtók szerelése cseréje stb.), mindezeken túl pedig arra szólít fel: „Rendeljen kéményseprőt lagzijára!"

Egy feketébe öltözött, fehér sálas kéményseprővel, vállán feltekert szárú keféjével, talán nem csak egyedibbé tehető a lakodalmi felvonulás és a fényképezkedés, de szerencséssé teheti életünk egyik legnagyobb döntését illetően: kivel (és mikorra) tűzzük ki a nagy napot.

ÉM-SzK


Mit is kell tenni?

Ha kéményseprőt látsz, keress gyorsan egy gombot, és a „kéményseprőt látok, szerencsét találok" rigmust mormolva, háromszor csavard meg, jobbról balra, és addig ne engedd el, amíg nem találkozol egy szemüveges, egy vörös hajú és egy szeplős emberrel!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában