Helyi közélet

2013.12.09. 12:17

Lezárt ügyek: bíróság elé állhat a hétvégi házak betörője

Miskolc - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy miskolci férfival szemben, aki hétvégi házakba tört be, volt ahová kétszer is.

Miskolc - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy miskolci férfival szemben, aki hétvégi házakba tört be, volt ahová kétszer is.Lopás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a helyi 22 éves B. Jánossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2013. szeptember 17-én 18 óra 30 perc után betört egy miskolci hétvégi házba, ahonnan műszaki cikkeket tulajdonított el.

A nyomozás eredményeként a rendőrök megállapították, hogy a férfi elfogásáig összesen kilenc hasonló módon elkövetett bűncselekményt hajtott végre.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal a napokban megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság-

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában