Helyi közélet

2013.12.19. 21:07

Karácsonyi adomány az ÉSZAKERDŐ-től

Miskolc - "Egy csepp segítség" elnevezéssel hirdetett karitatív adománygyűjtő akciót munkatársai körében az ÉSZAKERDŐ Zrt. Az adományokat csütörtök reggel juttatta el a társaság a Magyar Máltai Szeretetszolgálat miskolci kirendeltségére, így az ajándékok még karácsony előtt eljuthatnak a rászorulókhoz.

Miskolc - "Egy csepp segítség" elnevezéssel hirdetett karitatív adománygyűjtő akciót munkatársai körében az ÉSZAKERDŐ Zrt. Az adományokat csütörtök reggel juttatta el a társaság a Magyar Máltai Szeretetszolgálat miskolci kirendeltségére, így az ajándékok még karácsony előtt eljuthatnak a rászorulókhoz.Borsod-Abaúj-Zemplén megyei, erdőgazdálkodással foglalkozó társaságként tisztában vagyunk azzal, hogy sok család napi megélhetési nehézségekkel küzd a környezetünkben. Éppen ezért ott próbálunk segíteni, ahol tudunk. Jó példa erre a közfoglalkoztatási programban és a szociális tűzifaprogramban való részvételünk. Karácsony előtt az erdőgazdaság munkatársai körében hirdettünk – hagyományteremtőnek szánt – karitatív akciót, „Egy csepp segítség” elnevezéssel. Örömmel mondhatom, hogy minden erdészetünk és üzemigazgatóságunk csatlakozott a felhíváshoz, valamint a miskolci központban is szépen gyűltek a felajánlások. Nagy mennyiségű ruha, játék, könyv és több száz kilogramm tartós élelmiszer jött össze. Társaságunk számos fenyővel egészítette ki az adományokat. A szállítmányt csütörtökön reggel vittük el a Magyar Máltai Szeretetszolgálat miskolci kirendeltségére, így az ajándékok még karácsony előtt eljuthatnak a rászorulókhoz. Reméljük jó néhány Borsod-Abaúj-Zemplén megyei család ünnepét sikerült egy kicsit szebbé tennünk – mondta Zay Adorján, az ÉSZAKERDŐ Zrt. vezérigazgatója.

- Vereb István kommunikációs tanácsadó, ÉSZAKERDŐ Erdőgazdasági Zrt. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában