Helyi közélet

2013.11.20. 07:51

TOP 100 – a megyei elit

Miskolc - Ma délután mutatják be az Észak-Magyarország legfrissebb TOP 100 listákat rejlő magazinját.

Miskolc - Ma délután mutatják be az Észak-Magyarország legfrissebb TOP 100 listákat rejlő magazinját.

Megint eltelt egy év, elkészült az Észak-Magyarország napilap újabb megyei TOP 100 kiadványa, amelyben három különböző szempont – hozzáadott érték, nettó árbevétel és foglalkoztatotti létszám – szerint rangsorolják a megye több mint 150 legjelentősebb vállalkozását. Kinek hogy sikerült a mögöttünk álló év? Hogyan alakultak a legfontosabb eredménymutatók? Ma délután kiderül, ekkor mutatják be és adják át ugyanis a kiadványt az érintett cégek képviselőinek. S mielőtt legyintenének egyet, hogy úgyis azok szerepelnek benne, akik az előzőekben, el kell oszlatnunk eme képzeteket. Az immár ötödik, válsággal terhelt év ugyanis jelentősen megrostálta a korábbi években megismert „mezőnyt". Így – bár valóban sok ismerős nevet találhatunk a listákon – jó néhány vadonatúj szereplő van.

Hogy ennek mi az oka, kiderül az adóhatóság elemzéséből, amit olvasóink is első kézből ismerhetnek meg, ugyanis a korlátozott példányszámban nyomtatott TOP 100 mellett a napilap számára is készült egy magazin, amelyet a csütörtöki Észak-Magyarországban találnak majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában