Helyi közélet

2013.11.12. 20:48

Legendás tanárok - Még várjuk a jelöléseket!

Borsod-Abaúj-Zemplén - Keressük megyénk legendás tanárait. Az akcióról az Európa Rádióban is hallhatnak.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Keressük megyénk legendás tanárait. Az akcióról az Európa Rádióban is hallhatnak.

Csak egy pár napja közöltük felhívásunkat, máris több mint ötven legendás tanárra érkezett olvasóinktól jelölés. Íme egy pár név, az eddig beérkezettek közül: Ködöböcz József, a Sárospataki Tanítóképző Főiskola volt oktatója, Vucskó Sándorné „Zsuzsa néni", a 21. Számú Általános Iskola testnevelője, Báthori László, a miskolci Széchenyi István Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény tanára, dr. Pásztor Ottóné, a miskolci Zrínyi Ilona Gimnázium nyugdíjas pedagógusa, dr. Huszti Vilmos (Vili bácsi), a miskolci Kossuth Lajos Gimnázium volt tanára, Királyné Tőzsér Enikő, a sajószentpéteri Kossuth Lajos Általános Iskola tanára, Réz Attila, a Fazekas Utcai Általános Iskola volt testnevelője.

Várjuk a neveket

Legendás tanárok akciónk ötletgazdája az Észak-Magyarország főszerkesztője, Kiss László, akivel az Európa Rádió interjút készített kedden. A beszélgetést november 13-án szerdán, a délelőtt 9 órás hírek után, a Kitekintő című magazinműsorban hallhatják olvasóink.

ÉM

Küldje el Ön is a jelöltjét!

A jelölt pedagógus neve mellett kérjük feltüntetni az iskola nevét, ahol tanít vagy tanított, és néhány mondatos indoklást, hogy miért rá esett a választás. Várjuk a legendás tanárokról szóló történeteket is, melyeket az Észak-Magyarországban szeretnénk közölni.

Címünk: [email protected].

Határidő: november 26.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában