Helyi közélet

2013.11.30. 12:37

Egy körözés azonnali eredménye…

Sárospatak - A rendőrök alighogy megkapták a lopott személygépkocsi adatait, máris elhajtott előttük a keresett jármű.

Sárospatak - A rendőrök alighogy megkapták a lopott személygépkocsi adatait, máris elhajtott előttük a keresett jármű.A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai 2013. november 29-én 11 óra 40 perckor egy eltulajdonított személygépkocsi adatairól kaptak információt. A járőrök rádióforgalmazás közben a 37-es számú főútvonalon, Sárospatak térségében haladtak, amikor elhaladt mellettük a keresett autó.

Az egyenruhások a körözött járművet beérve ellenőrzés alá vonták a személygépkocsit és annak sofőrjét. A cseh állampolgárságú P. M.-et a rendőrök lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt előállították a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságra.

A bevezetett intézkedések eredményeként a sátoraljaújhelyi nyomozók kiderítették, hogy az autót a szomszédos megyében lévő Jármiról tulajdonították el, ezért a hatásköri és illetékességi szabályoknak megfelelően az ügyet további eljárás lefolytatása érdekében átadták a Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársainak.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában