Helyi közélet

2013.11.30. 13:42

„A kisfiam az én boldogságom!"

Miskolc - Szilvia azt szerette volna, hogy maradjanak egy család. Oka volt, hogy másként döntött.

Miskolc - Szilvia azt szerette volna, hogy maradjanak egy család. Oka volt, hogy másként döntött.A férjem ivott és bántalmazott – mondja Szilvia csendesen. S bár nekünk elmeséli, miféle megaláztatásokban volt része, nem szeretné nyilvánosság elé tárni. A legkevesebb, hogy igyekezett letaszigálni őt a lépcsőn. Pedig Szilvia 20 éve csípőprotézissel él. Szerencséjére a karja erős, meg tudott kapaszkodni.

Két esély

– Nem akartam, hogy a fiam úgy nőjön fel, hogy ezt látja, éppen elég volt eddig is. Kétszer is adtam esélyt a férjemnek, akkor a szüleimhez költöztem. Mind a kétszer könyörgött, ígérgetett, s én visszamentem, de nem változott semmi. Kérleltem, hogy a család érdekében hagyjon fel az ivással, de esély sem volt rá.

Érdeklődünk az elfogyasztott alkohol mennyisége felől, s hogy milyen rendszerességgel iszik a férje. A válasz: naponta... (Folytatás a szombati észak-Magyarországban)


 

Mint évek óta, idén is megszervezzük olvasóinkkal közös karácsonyi Segítünk akciónkat, ezúttal a miskolci Református Kismamaház lakóinak karácsonyát szeretnék szebbé tenni. Kérjük Olvasóinkat, hogy hozzák be, vagy küldjék el szerkesztőségünkbe az ott menedéket talált gyermekeknek (piciktől a tizenévesekig), a kismamáknak szánt ajándékaikat: játékokat, gyermek- és ifjúsági könyveket, használati tárgyakat, rajz-, festő- sport- és fejlesztő eszközöket (gyurma, gyöngyfűző stb.), pipereholmit, teát.Céges partnereink számára az adományok beszerzéséhez kérésre segítséget nyújtunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában