Helyi közélet

2013.10.09. 11:29

Nyúl vágóhíd épül Bőcsön

Bőcs - A Bantesz Álattenyésztő és Növénytermesztő, Feldolgozó, Értékesítő Szövetkezet október 12-én, szombaton 15 órai kezdettel Bőcsön a Kossuth Lajos u. 1. sz. alatt (Sörgyár mellett) tájékoztató nagygyűlést tart.

Bőcs - A Bantesz Álattenyésztő és Növénytermesztő, Feldolgozó, Értékesítő Szövetkezet október 12-én, szombaton 15 órai kezdettel Bőcsön a Kossuth Lajos u. 1. sz. alatt (Sörgyár mellett) tájékoztató nagygyűlést tart. A cél, hogy kapjanak kellő információt a térségben élők a Bőcsön megépülő nyúl vágóhíd, majd a Taktaszadán a második ütemben kialakítandó baromfi vágóhíd munkaerőigényéről. Továbbá a vágóhidakon levágandó állatok mennyiségéről, és az ehhez kapcsolódó takarmány- és növénytermesztés szükségességéről. A vidék őstermelőinek, lakosainak lehetőséget nyújtunk beszállítóként pénzkeresetre - jelentette ki Medve István, a Bantesz igazgatóság elnöke a Bantesz szövetkezet és 8 szociális szövetkezet nevében. Ennek érdekében a szombati fórumon várjuk a lakosok és a termelők véleményét a közös cél érdekében.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában