Helyi közélet

2013.10.30. 13:25

Közlemény - Jobbik: Felsőregmeci rablógyilkosság - folytatódó magyar holokauszt

Miskolc - Pár ezer forintért ismét kioltottak egy magyar életet! Ezúttal Felsőregmecen vert agyon egy 68 éves idős asszonyt egy 34 éves rablógyilkos - akit a rendőrség példás gyorsasággal elfogott.

Miskolc - Pár ezer forintért ismét kioltottak egy magyar életet! Ezúttal Felsőregmecen vert agyon egy 68 éves idős asszonyt egy 34 éves rablógyilkos - akit a rendőrség példás gyorsasággal elfogott.Felsőregmec egyike választókerületünk azon településeinek, ahol a népesség száma nő. Sajnálatos módon az az eltérő kultúrájú réteg szaporodik, amely nem tudósokat, nem szakmunkásokat, de még csak nem is szorgalmas családfenntartókat, hanem rablógyilkosokat "ad" nemzetünknek. Ezek a haramiák folytatják nemzetünk pusztítását. Meddig tűrjük?

Mikor látja be a Fidesz-többségű Parlament és vezére, hogy csak a halálbüntetés visszaállítása, a bűntől elrettentő önfenntartó börtönök, a vidéki csendőrség felállítása állíthatja meg a folytatódó népirtást, a magyar holokausztot?

Attól tartok, ők nem akarják, mindezt csak a választók tudják kikényszeríteni!

- Pasztorniczky István, Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei önkormányzati képviselője -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában