Helyi közélet

2013.09.23. 14:40

Közlemény - Megyei Fidelitas: új elnök a Fidelitas Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Választmányának élén

Miskolc - Tisztújító ülést tartott a Fidelitas, (a Fidesz Ifjúsági Társszervezetének) Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Választmánya Bódvaszilason 2013. szeptember 22-én, vasárnap.

Miskolc - Tisztújító ülést tartott a Fidelitas, (a Fidesz Ifjúsági Társszervezetének) Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Választmánya Bódvaszilason 2013. szeptember 22-én, vasárnap.A választmány határozata értelmében az elnöki tisztséget a Miskolci Fidelitas vezetője Kováts Ágoston tölti be, aki 2011-től a B-A-Z megyei Választmány alelnöke volt.

Alelnökké Soltész Mercédeszt választották Szerencsről, Balla Évát Miskolcról, Bodnár Balázst Kazincbarcikáról és Bárdos Tamást Sajószentpéterről. Az elnökségi tagok megbízatása két évre szól.

A Fidelitas tisztújítási folyamatának első állomása a Budapesten július 13-án megtartott tisztújító kongresszus volt, melyen az országos elnökséget választották meg. Ezt követte a csoportok tisztségviselőinek megválasztása illetve a megyei választmányok megalakulása. A sort az országos választmány tisztújító ülése fogja zárni.

- Kováts Ágoston, a B-A-Z megyei Választmány elnöke -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában