Helyi közélet

2013.09.24. 11:42

A Klik szerint nem rúgták ki Mitru Tímeát

Miskolc - Nemrég mutattuk be Mitru Tímea miskolci szolfézstanárt, énekest, aki azt mesélte nekünk, hogy miután a X-Faktor tehetségkutató műsorban metál számot énekelt, munkahelyén (egy budapesti zeneiskolában) felmondtak neki. Igaz, munkaszerződése még nem volt, mert annak elkészítése folyamatban volt.

Miskolc - Nemrég mutattuk be Mitru Tímea miskolci szolfézstanárt, énekest, aki azt mesélte nekünk, hogy miután a X-Faktor tehetségkutató műsorban metál számot énekelt, munkahelyén (egy budapesti zeneiskolában) felmondtak neki. Igaz, munkaszerződése még nem volt, mert annak elkészítése folyamatban volt. Cikkünkre reagálva a következő sorokat kaptuk a volt önkormányzati iskolák új fenntartójától, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtól (Kliktől):

„A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ és a Köznevelésért Felelős Államtitkárság megkeresése nélkül, valótlanul állították, hogy Mitru Tímeát az X-Faktoros szereplése miatt távolították el tanári állásából. Az igazság az, hogy Mitru Tímea az X-Faktor adásba kerülése előtt jelentkezett egy művészeti iskolába tanárnak, ahol az elbeszélgetést követően szóban közölték vele, hogy nem őt választották. Tehát Mitru Tímea nem áll és nem is állt állami fenntartású iskola alkalmazásában, így jogviszonyának megszüntetésére sem kerülhetett sor egyik intézményünkben sem.” – írja a Klik.

ÉM


Előzmény:

Miskolc - A tehetséges, miskolci énekest ugyan kirúgták a munkahelyéről, de semmit sem bánt meg. Arcok a megyéből: Mitru Tímea énekes.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában