Helyi közélet

2013.08.05. 11:57

Hamis rendszámú, lopott kocsival közlekedett

Mezőkövesd - Vádemelési javaslat a csincsei elkövetővel szemben.

Mezőkövesd - Vádemelési javaslat a csincsei elkövetővel szemben.A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti járőrei 2013. március 26-án, délután Csincse belterületén egy szemmel láthatóan gyorsan haladó, sárga színű export rendszámmal ellátott személygépkocsira figyeltek fel. Az autós a rendőröket meglátva, hirtelen lekanyarodott az útról.A rendőrök a jármú után hajtottak és néhány száz méter megtétele után megállították és igazoltatták a sofőrt. A gépkocsi adatait leellenőrizték, melynek során megállapították, hogy a rendőrség egy évvel ezelőtt az autó körözését rendelte el, lopás bűntett miatt. Valamint az is bebizonyosodott, hogy a gépkocsira nem a rá kiadott rendszámtábla van felszerelve.

A járőrök a 35 éves csincsei B. Ferencet előállították a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságra, a személyautót pedig a hatóság lefoglalta. A rendőrség a férfival szemben egyedi azonosító jel meghamisításának bűntette miatt indított eljárást.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság az elkövetővel szemben folytatott nyomozást 2013. augusztus 2-án befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában