Helyi közélet

2013.08.15. 08:47

Gyerekektől lopott Dubicsányban – Rendőrségi felhívás!

Dubicsány - Táborozó gyerekeket lopott meg egy férfi Dubicsányban. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Dubicsány - Táborozó gyerekeket lopott meg egy férfi Dubicsányban. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.Lopás vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást egyelőre ismeretlen elkövetővel szemben az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse. A nyomozás adatai szerint 2013. július 11-én 12 óra 30 perckor egy férfi bement egy dubicsányi panzió épületébe. A nyitott szobákból eltulajdonított – miközben a gyerekek ebédeltek – több mobiltelefont, táblagépet, majd 12 óra 36 perckor távozott a helyszínről.

A rendőrség kéri, hogy aki a felvétel alapján felismeri a bűncselekmény elkövetőjét, illetve bármilyen információval rendelkezik a bűncselekménnyel vagy az elkövetővel kapcsolatosan, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 112-es segélyhívó számra, vagy személyesen a Putnoki Rendőrőrsön (Putnok, Rákóczi út 87.). Az esettel kapcsolatos információit megoszthatja a rendőrséggel még 06-48 430-007–es telefonszámon, vagy a [email protected] elektronikus levelező címen is.

A bejelentő adatai a Rendőrség bizalmasan kezeli!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában