Helyi közélet

2013.07.31. 10:14

Nyíregyházán a DVTK? A héten biztosan eldől

Miskolc, Nyíregyháza - Két (vagy három) diósgyőri meccs is a szabolcsi megyeszékhelyen lehet.

Miskolc, Nyíregyháza - Két (vagy három) diósgyőri meccs is a szabolcsi megyeszékhelyen lehet. Az Észak-Magyarország információi szerint minden akadály elhárult – úgy tudjuk, a miskolci önkormányzat engedélye is rendelkezésre áll –, így rövidesen elindulhat a stadion (további) felújítása. Arról, hogy ebben az esetben hol kerülhet sor a DVTK NB I-es együttesének összecsapásaira, már a hónap közepén írtunk, mégpedig azt, hogy elkezdődtek a tárgyalások a miskolciak, illetve a nyíregyházi stadion üzemeltetője, a Nyír VV Kft. között. Az már biztos, hogy most szombaton, az MTK ellen még az Andrássy útra kell menniük a piros-fehér szimpatizánsoknak és ugyancsak a megszokott pálya lesz a helyszíne a 4. fordulóban sorra kerülő DVTK – Kecskemét csatának is. A 6. fordulóban az Újpestet, a 8. fordulóban pedig a Budapest Honvédot minden bizonnyal már Szabolcsban látják vendégük a diósgyőriek és a tizedik „körben” a Mezőkövesdet is – hacsak nem cserélik fel a felek a pályaválasztói jogot.

Nem érintené

– Ma is beszéltem Balla Lászlóval, a diósgyőri létesítmény igazgatójával, pontosítottuk az alapfeltételeket – mondta az Észak-Magyarországnak kedden Venczel Viktor, a Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő (Nyírvv) Nonprofi t Kft. stadion csoportvezetője. – Remélem, szerdán, de legkésőbb csütörtökön vagy pénteken választ kapunk arra, hogy akkor jön-e a DVTK, vagy sem. Az ajánlatunkkal, az árral tisztában vannak a diósgyőriek, s azzal is, hogy mindezért pontosan mit nyújtunk. A stadion állandó használójának, a Nyíregyháza Spartacus FC-nek a másodosztályú összecsapásait, edzéseit nem érinti, érintené a Diósgyőr albérlete, ugyanis a jelzett időpontokban ők idegenben szerepelnek majd.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában