Helyi közélet

2013.07.17. 12:13

Hernád Fesztivál: Mindig magasra teszik a lécet

Hernádszentandrás - Hernád Fesztivált rendeznek Hernádszentandráson a Republiccal.

Hernádszentandrás - Hernád Fesztivált rendeznek Hernádszentandráson a Republiccal.Megsokszorozódik az abaúji kis település, Hernádszentandrás lélekszáma augusztus 3-án. A sorban ötödik alkalommal megrendezendő Hernád Fesztiválon ugyanis nemcsak a helyiek apraja-nagyja vesz részt, hanem az eddigi fesztiválok tapasztalata szerint a környező településekről, városokból is érkeznek szép számmal érdeklődők. Üveges Gábor, Hernádszentandrás polgármestere arról beszélt, hogy a rendezésben, a szórakoztatásban mindig magasra teszik a lécet. Tavaly például a sztárvendég Demjén Ferenc volt, az idén viszont Magyarország kedvenc zenekara, a Republic lép a község szabadtéri színpadára este 9 órakor.

Focibajnokság, főzőverseny

Az egész napos program reggel 9 órakor kispályás focibajnoksággal kezdődik, ahol hat csapat méri majd össze erejét. A versengést Brézai Zoltán sportriporter közvetíti. A Tanoda udvarán a IV. Szentandrás Íze Főzőversenyt szervezik, ahová július 30-áig jelentkezhetnek az érdeklődők a www. hernadszentandras.hu oldalon letölthető jelentkezési lapon. A csapatokat délután 3 óráig Jó főzéshez jó muzsika címen Golden Boys Duó szórakoztatja, de Erdei Zsolt humorista poénjain is nevethetnek, délután 1 és 2 óra között. A stand up-os arra is vállalkozott, hogy kóstolja és kóstoltatja a szabadtűzön készült ételeket. Lesz népi kézműves foglalkozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt és lovaglási lehetőség.

A fesztivál koncert helyszínének kapunyitása délután 4 óra. A program öt órakor kezdődik. Ide a jegyek elővételben 1500 forintért, a helyszínen 2000 forintért válthatók. Az első fellépő Komáromi Pisti Live Band, hét és nyolc óra között a Zenegép zenekar szórakoztatja a nagyérdeműt. Mire feljönnek a csillagok, a Republic Együttes - immár sajnos Cipő nélkül - lép majd a szabadtéri színpadra, akik várhatóan este 11 óráig tartó fellépésükön szólaltatják majd meg a legjobb dalaikat. A részletes programról és a jegyelővételi pontokról a www.hernadszentandras.hu oldalon olvashatnak.

BGy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában