Helyi közélet

2013.05.13. 13:57

Vidám Ivó Nap, nem csak Ivóknak

Abaújszántó - Ismét Ivó Napra hívja a vendégeket Abaújszántó.

Abaújszántó - Ismét Ivó Napra hívja a vendégeket Abaújszántó.Május 18-án immár 12. alkalommal rendezik meg a kisvárosban a különleges borok, a pincebejárások, az ízletes ételek és a talp alá való zenék ünnepét.

Délelőtt 10 órától látható dr. Kollár Tibor festőművész kiállítása a Helytörténeti Gyűjtemény épületében. Délután 2-kor kezdődik a pincebejárás, melyhez a jó hangulatot Trombitás János kisbíró, a Sivák Barnabás Népdalkör és Janó István harmonikás teremti meg. Az Ivó Nap ünnepélyes megnyitóját délután 3 órakor tartják az Dísztéren. A rendezvényt megnyitja: Ján Jakubov Kassa alpolgármestere, dr. Kriza Ákos Miskolc polgármestere és Madár György Abaújszántó polgármestere. Közreműködnek az Ilosvai Selymes Péter Általános Iskola néptáncos és drámás tanulói. Ezt követően kulturális és szórakoztató műsorok váltják egymást a színpadon. A jó étkekről a törvebabfőző verseny résztvevői gondoskodnak, akik pedig boros pincékben járatosak, benevezhetnek a lopózó versenybe. További információk: Tourinform Iroda 47/330-053.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában