Helyi közélet

2013.05.15. 09:05

Ki lesz az év színésze? - a közönség szavazata dönt

Miskolc - Hatan jutottak be az Észak-Magyarország által alapított Az év színésze díjról szóló szavazás második fordulójába.

Miskolc - Hatan jutottak be az Észak-Magyarország által alapított Az év színésze díjról szóló szavazás második fordulójába. A megyei napilap a héten minden nap közli azt a szavazószelvényt, amelyen a közönség leadhatja a voksait.

Alábbi összeállításunkban megszólalnak a finalisták: Jancsó Dóra, Kosik Anita, Molnár Sándor Tamás, Rusznák András, Szirbik Bernadett és Ullmann Mónika.


Miskolc - Nem meglepő, hogy Jancsó Dóra is bejutott a lapunk által alapított Az év színésze szavazás döntőjébe, hiszen a díjat az elmúlt két évben ő nyerte el olvasóink szavazatai alapján.

Miskolc – Ez az első színházi évadom életemben, azt hiszem nem felejtem el, amíg élek – nyilatkozta Kosik Anita.

Miskolc - „Kicsit fárasztóan indult az évad, miközben próbáltam az Chicagót és A padlást, egy forgatás miatt ingáznom kellett Kassa és Miskolc között”, mondta Molnár Sándor Tamás. „Minden évben játszom egy mesében, az idén az Ózban, amihez komoly fizikumra is szükség van”, tette hozzá.

Miskolc - „Mindegyik színdarab ugyanolyan fontos volt, és mindegyik más miatt volt fontos a számomra ebben az évadban” – válaszolta Rusznák András, aki szintén bejutott a lapunk alapította Az év színésze díjról zajló közönségszavazás második fordulójába.

Miskolc - Elég sűrű volt az idei évadom, hiszen öt bemutatóm is volt – fogalmazott érdeklődésünkre Szirbik Bernadett. – Ez volt a tizedik évadom a Miskolci Nemzeti Színházban, és hihetetlenül jól éreztem magam!

Miskolc - Ullmann Mónika sem unatkozhatott első miskolci évadjában.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában