Helyi közélet

2013.05.29. 10:34

Hazai szállítmányozás: együtt hatékonyabban

Miskolc - A Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyta a Waberer’s Logisztika Kft. és a miskolci székhelyű Szemerey Transport Zrt. üzletrész-, illetve részvénycsere révén tavaly év végén történt fúzióját. A döntést követően a két, saját neve alatt, de közös tulajdonosi szerkezetben működő vállalatot egységes menedzsment irányítja.

Miskolc - A Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyta a Waberer’s Logisztika Kft. és a miskolci székhelyű Szemerey Transport Zrt. üzletrész-, illetve részvénycsere révén tavaly év végén történt fúzióját. A döntést követően a két, saját neve alatt, de közös tulajdonosi szerkezetben működő vállalatot egységes menedzsment irányítja.A belföldi szállítmányozásban érdekelt közös vállalat összességben 1200 magasan képzett szakemberrel és 700 járművel rendelkezik és a tulajdonosi szándékok szerint a tavalyi 22 milliárd forintos összevont értékesítési árbevételt öt év alatt évente 10 százalékkal terveznek növelni. Ehhez 4 milliárd forintnyi fejlesztést hajtanak végre még ebben az évben és – első körben – mintegy 100-150-nek növeli a dolgozói létszámot.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában