Helyi közélet

2013.04.03. 16:06

Szenvedélyes dallamok a szimfonikusokkal

Miskolc - Fiatal, énekes sztárok is fellépnek a Miskolci Szimfonikus Zenekar májusi koncertjén.

Miskolc - Fiatal, énekes sztárok is fellépnek a Miskolci Szimfonikus Zenekar májusi koncertjén.Különleges, nyárindító szuperprodukcióval lepi meg a közönséget májusban a Miskolci Szimfonikus Zenekar, a FeelHarmonic Love című koncerttel, hangzott el a tegnapi sajtótájékoztató keretében.

Szerelmes dallamok

Az előadást nemcsak a komolyzenét kedvelőknek szánják, hanem mindazoknak, akik szeretik a szép dallamokat, a szerelmes érzéseket és az elmúlt években feltűnt fiatal énekeseket. A koncert elnevezése kedves szójátékban utal a koncert témájára, valamint arra, hogy ez alkalommal nagyzenekari szimfonikus produkció fogadja a közönséget. A kora nyári esten az elmúlt évek legszebb, legszenvedélyesebb, legpimaszabb szerelmes popdalai csendülnek fel Kovács László karnagy szimfonikus hangszerelésében. A rock alappal kiegészült Miskolci Szimfonikus Zenekarral, olyan neves és ismert magyar popénekesek lépnek színpadra, mint az elmúlt évek Megasztár győztesei, Radics Gigi és Király Viktor, a Nagy duett sztárja, Király Linda, a Bon-Bon együttes énekese és mesefilmzenék ismert hangja, Szolnoki Péter, László Boldizsár, a Cotton Club Singers egykori énekese, valamint a Voice tehetségkutató győztese, Pál Dénes.

A házigazda

Az est házigazdája a tévéből jól ismert műsorvezető, Till Attila. A FeelHarmonic Love 2013 szuperprodukciója az év exkluzív koncertje, mely mindenki számára feledhetetlen estét ígér, a komolyzene és a könnyűzene rajongóinak egyaránt.


Jegyek kaphatók

Jegyek a koncertre április első felétől a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Miskolc, Rákóczi u. 2.), a Miskolci Városi Szabadidőközpont jegyirodájában (Miskolc, Görgey A. u. 19. kaphatók 1490-6500 forint közötti árakon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában