Helyi közélet

2013.03.05. 20:36

Az MSZP a miskolci fejlesztéseket hiányolja

Miskolc - A fészekrakós lakások tartozásainak kivásárlása, az idei költségvetés és a miskolci fejlesztések hiánya voltak kiemelt témái keddi agora fórumunknak. Melynek ezúttal Földesi Norbert, az MSZP frakcióvezetője volt a vendége.

Miskolc - A fészekrakós lakások tartozásainak kivásárlása, az idei költségvetés és a miskolci fejlesztések hiánya voltak kiemelt témái keddi agora fórumunknak. Melynek ezúttal Földesi Norbert, az MSZP frakcióvezetője volt a vendége.A részt vevők, úgynevezett forró témákról kérdezték, ő ezek között említette meg, hogy a februári testületi ülésen elfogadott koncepció, amely a fészekrakós lakások, OTP általi követelésének megvásárlásáról szól, jól hangzó javaslat, de megalapozatlannak tűnik. A költségvetés kapcsán pedig azt emelte ki: ez az év megmutatja, Miskolc túléli-e az átszervezéseket, vagy egy kemény év végén, újabb mentőcsomagra lesz szüksége a kormánytól.

A fejlesztések is szóba kerültek: a szocialista frakcióvezető azonban legfőképp ezek hiányáról beszélt. "A szocialisták nyolc évére sok mindent lehet mondani, de azt nem lehet eltagadni, hogy 100 milliárd forintnyi fejlesztés érkezett a városba. A Fidesz eddig három dolgot tervezett: mélygarázs, főtér, országzászló. Látjuk, hol tartanak, de ezekre nem lehet azt mondani, munkahelyteremtő beruházások, de még csak turisztikai vonzerejük sincs" - fogalmazott.

ÉM-NSZR

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában