Helyi közélet

2013.03.12. 15:38

A rendőrök sötétben is látnak!

Miskolc - Egy agresszív gyorshajtót fogtak a rendőrök Miskolcon. Az autós esti villantása 300 000 forintos közigazgatási bírságot vonzott be az autósnak.

Miskolc - Egy agresszív gyorshajtót fogtak a rendőrök Miskolcon. Az autós esti villantása 300 000 forintos közigazgatási bírságot vonzott be az autósnak.A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály járőrei éjszakai mérésre is alkalmas infra technológiával felszerelt Fáma típusú sebességmérő eszközzel rendszeresen végeznek ellenőrzéseket a megye útjain. Egy ilyen esti sebességellenőrzés során (2013. március 09-én este 19 óra 45 perckor) a készülék rögzített egy agresszív gyorshajtót Miskolcon a Soltész Nagy Kálmán úton.

A járművezetője a megengedett 50 kilométer/órás sebességhatárt jelentősen túllépve 137-el közlekedett, ezzel felállítva ez évben a lakott területen való gyorshajtás rekordját. A rendőrök megállították járművezetőjét, akivel szemben a hatóság 300 000 forint közigazgatási bírságot szabott ki.

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában