Helyi közélet

2013.01.29. 14:54

Telefonos szakértő - A fej-nyaki daganatok szakértője válaszol

Miskolc - A közelmúltban szerkesztőségünk egyik korábbi telefonos szakértője javasolta: foglalkoznunk kellene a fej-nyaki daganatokkal.

Miskolc - A közelmúltban szerkesztőségünk egyik korábbi telefonos szakértője javasolta: foglalkoznunk kellene a fej-nyaki daganatokkal.„Elképesztő, milyen későn, s milyen elhanyagolt állapotban kerülnek be hozzánk a betegek”, mondta. Megtudtuk: a fej-nyak daganatai közül a szájüregi és a gégedaganatok a leggyakoribbak, a szájüregi daganatok az összes fej-nyaki daganat közel felét, a gégedaganat egyharmadát teszik ki.

Megszerveztük hát, így pénteken, február 1-jén délelőtt 10 és 11 óra között ezekről a megbetegedésekről kérdezhetik a B.-A.-Z. Megyei Kórház főorvosát, dr. Balog Csaba fül-orr-gégész, klinikai onkológus, sugárterápiás szakorvost. A megadott időpontban közvetlenül is hívható a 46/501-261-es számon, illetve ezt megelőzően e-mailben is feltehetik kérdéseiket: [email protected] címen. (A tárgymezőbe írják be „telefonos szakértő”.)

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában