Helyi közélet

2012.12.23. 12:43

Mindenki Karácsonya Hernádszentandráson

2012. december 21-én - péntek - 16 órától a Művelődési Házban került megrendezésre a „Mindenki Karácsonya”!

2012. december 21-én - péntek - 16 órától a Művelődési Házban került megrendezésre a „Mindenki Karácsonya”!A küszöbön álló Karácsony üzenetét és hangulatát az előző évekhez hasonlóan együtt igyekeztünk elhozni kicsi falunkba, és próbáltuk mindannyiunk számára felejthetetlenné és meghitté tenni… Pénteken 16 órakor nyitotta meg kapuit a Művelődési Ház, és kötetlenül – fiatalabbak és idősebbek egyaránt – bárki bekapcsolódhatott a közös vetélkedőkbe, a karácsonyfa feldíszítésébe. 

A délután folyamán a Szivárvány Társulat és a Hernád-völgyi Tanoda tagjai is karácsonyi műsorokkal kedveskedtek a jelenlévőknek, a kellemes hangulathoz pedig az elmaradhatatlan bejgli, a forralt bor és a forró tea is hozzájárult. 

Zárásként pedig minden általános iskoláskorú gyermeket ajándék is várt a karácsonyfa alatt, mely Havasi Katalin tanárnő vezetésével a budapesti Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnázium tanárai, diákjai és szüleik összefogásának, felajánlásainak köszönhetően juthatott el Hernádszentandrásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában