Helyi közélet

2012.11.06. 15:07

Súlyos sérüléses közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség!

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat közlekedési baleset okozása ügyében.

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat közlekedési baleset okozása ügyében.A rendelkezésre álló adatok alapján 2012. november 1-jén 17.38 órakor Miskolcon a Soltész Nagy Kálmán utcában egy eddig ismeretlen személy az általa vezetett fehér színű zárt kocsiszekrényes tehergépkocsival a külső forgalmi sávban haladt a Tapolcai elágazás irányába. Ennek során a jármű jobb első részével nekiütközött az előtte haladó segédmotor-kerékpáros férfinak. A baleset következtében a motoros elesett és súlyos sérüléseket szenvedett. A tehergépkocsi vezetője megállás és adatai hátrahagyása nélkül a helyszínről elhajtott.

A Rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik a baleset idején a helyszín közelében jártak és a cselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Miskolc, Fábián kapu 4), telefonon a 06-46/514-511, 26-89-as, illetve a 22-72-es melléken, valamint munkaidőn kívül a 107-es ingyenes hívószámon.

- B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában