Helyi közélet

2012.10.26. 16:40

Indulatos vita kerítésügyben

Miskolc - Keményen összecsapott két helyi önkormányzati képviselő Miskolcon.

Miskolc - Keményen összecsapott két helyi önkormányzati képviselő Miskolcon.Szerencsére csak közleményekben. Most nem idéznénk a jelzőket amelyeket kölcsönösen egymásra aggattak maradjunk, a közlemények állításainál. Nánási-Kocsis Norbert a miskolci FIDESZ képviselőcsoport tagja szerint egyértelmű, hogy Dr. Simon Gábor önkormányzati képviselő (MSZP) jogtalanul zárt el kerítéssel az ingatlana mellett egy területhez vezető utat, amely terület ráadásul az önkormányzaté. Valamint ezt a területet jogtalanul birtokolta is - olvassuk a közleményben.

Ezzel szemben Dr. Simon Gábor leírja, hogy az önkormányzat az ellene ezügyben indított peres eljárásban az első tárgyalás előtt kérte a per megszüntetését. A törvénytelenségeket az önkormányzat követte el, nem ő, és ez egy kreált ügy - mondja. Tovább fog perelni.

Itt tart most a történet amely nem ezzel a két közleménnyel kezdődött, hanem jóval régebben, portálunkon is több cikk jelent meg róla, pro és kontra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában